Extra informatie

Levertijd
6 - 7 weken

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

€ 2.995,00

Offerte?

Stuur ons een e-mail met jouw gegevens of bel 055 - 522 15 76 voor meer info.

Nachtrijk boxspring Eloise elektro

De Nachtrijk boxspring serie is ontwikkeld door zelfstandige slaapspecialisten met een jarenlange ervaring op het gebied van slapen. Het resultaat is een prachtige boxspringlijn waarin alle kennis en krachten gebundeld zijn.

De Eloise is opgebouwd uit 2 boxsprings voorzien van pocketveren in een metalen frame. De boxsprings zijn 25cm hoog voorzien van 12cm poten. Op de boxsprings liggen 7 zone pocketveer matrassen, 500 veren en 22 cm dik voorzien van een comfortschuim. U kunt kiezen uit een medium of stevige uitvoering van de matras. De boxspring word compleet gemaakt met een luxe 8cm Home HR topper. Het luxe, gecapitoneerde hoofdbord met
(119 cm hoog en 14cm dik) geeft de Eloise een luxe uitstraling. De Nachtrijk Eloise is leverbaar in een vlakke en elektrisch verstelbare uitvoering. De elektrische uitvoering is voorzien van een pull back systeem waarin u met een eenvoudige handeling op de afstandsbediening in een heerlijke comfortabele positie gebracht wordt.

De boxspring is tegen een meerprijs te leveren met een 1000 veren koudschuim matras.
Er is een bijpassende voetenbank te leveren (gestoffeerd met klep) vanaf €299,-

De Eloise is leverbaar in vele kleuren en diverse maten. De levertijd van de standaard stoffen bedraagt 6 tot 7 weken.

U heeft al een Eloise vlakke boxspring van 140 x 200cm inclusief pocketveermatrassen, 7
zones 500 veren voor: €1995,- en een elektrische uitvoering voor €2995,-

De Eloise staat opgesteld in onze showroom Apeldoorn. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.