Extra informatie

Levertijd
I.v.m. het Corona Virus nader te bepalen

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

€ 3.599,00

Offerte?

Stuur ons een e-mail met jouw gegevens of bel 055 - 522 15 76 voor meer info.

Groenenbergh Boxspringset Ligne

In alles ademt de Boxspringset Ligne luxe en comfort. Het bed past uitstekend in de slaapkamer met een rustiek karakter, maar het misstaat ook zeker niet in een modern of tijdloos interieur. De Ligne bestaat uit een boxspring, matras en hoofdbord Ligne en is optioneel leverbaar met diverse topmatrassen en leverbaar als vlakke set en (tegen meerprijs) als elektrisch verstelbare uitvoering, leverbaar in diverse breedte- en lengte maten. De kracht van Groenenbergh ligt in de combinatie van natuurlijke materialen met ambachtelijk maatwerk, met veel oog voor detail. De boxspring is van massief hout vervaardigt met een pocketveer pakket hierop en kan in veel kleuren gestoffeerd worden. Zo kunnen ook de matrassen in de door u gekozen meubelstof geleverd worden of voorzien van een mooie crème damast. De 5 zone matrassen zijn voorzien van pocketveren, de kern is afgedekt met vlas, paardenhaar, katoen en wol en verkrijgbaar in een variant met 375 veren per m2 of met 500 veren per m2 en is te verkrijgen in een medium en stevige uitvoering.

De Groenenbergh boxspringset is een Nederlands kwaliteitsproduct dat wordt gemaakt met de grootst mogelijke zorg uit 100% natuurlijke grondstoffen met bijzonder gunstige eigenschappen. Hennep, paardenhaar en katoen zorgen met hun open celstructuur voor een uitstekende ventilatie. Natuurlijke vezels zijn duurzame materialen en bovendien biologisch afbreekbaar. Het natuurlijke matras gaat niet alleen langer mee (10-15 jaar) maar met het grootste gemak kunnen de natuurvezels op een gegeven moment zelfs aangevuld worden zodat u weer op een comfortabel matras slaapt. Dus mocht het moment uiteindelijk aangebroken zijn dat een compleet nieuw matras nodig is, dan kunt u uw natuurlijke matras met een gerust hart weg doen – zonder nadelige gevolgen voor de natuur. Niets is vervelender dan wakker worden omdat u het te warm heeft. Een vaak gehoorde klacht is transpireren in de nacht. Natuurlijke materialen ventileren en reguleren optimaal.

De Boxspringset Ligne is al te koop vanaf € 3599.- (2 x 80 cm vlakke boxspring's met pocketveren uitgevoerd, 2 x 80 x 200 cm matrassen met 375 pocketveren per m2 uitgevoerd in tijkstof, hoofdbord Ligne, 160 x 122cm hoog. De matrassen zijn tegen meerprijs ook gestoffeerd verkrijgbaar, paardenhaar, minipocket en natuurlatex toppers zijn eveneens tegen meerprijs leverbaar. Ook zijn er matrassen leverbaar met 500 veren per m2. De boxspringset is ook leverbaar in de maat 180 cm breed en in de lengtematen 210 en 220 cm. Vraag voor prijsinformatie over de mogelijkheid van 210/220 cm lengte een vrijblijvende offerte aan.

De Boxspringset Linge staat opgesteld in onze showroom in Apeldoorn.