Extra informatie

Levertijd
standaard maten uit voorraad Vulling
90% eendendons/10% veertjes Tijk
Nee Wasvoorschriften
Wasbaar op 60 graden en geschikt voor de droger. Vulgewicht
Nee

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 238,00

€ 159,00

Preston Silver 4 seizoenen dekbed eendendons

Een heerlijk 4-seizoenen dekbed gevuld met 90% voldons en 10% veertjes. Het dekbed is te splitsen in een zomer dekbed (warmteklasse 4) en een herfst/voorjaarsdeel (warmteklasse 3) Samen vormen ze een warmteklasse 1 dekbed.
Dit in combinatie met een tijk van 100% katoen met een 'soft finish' zorgt voor een heerlijk zacht dekbed waaronder u heerlijk zult slapen.
De zeer dicht geweven tijk zorgt ervoor dat het binnendringen van huisstofmijt wordt tegengegaan (Nomite).

Met de Preston Silver Dons haalt u een echt Nederlands kwaliteitsproduct in huis en dit tegen een zeer aantrekkelijke en scherpe prijs!

Het dekbed is voorzien van het RDS keurmerk en het Nomite en Downafresh greenline label.

Producten die gecertificeerd zijn naar de Resposible Down Standard dragen bij aan het dierenwelzijn van eenden en ganzen. Dit betekent dat ze gezond leven, geen pijn lijden en geen angst of stress ervaren. Om dit te waarborgen is de gehele keten, van boerderij tot eindproduct gecontroleerd en goedgekeurd door Control Union, een onafhankelijk certificeringsorgaan.

De uitleg van de warmteklasse is als volgt:

Warmteklasse 1 (winter plus deel) is een echt warm dekbed ideaal voor de koude slaapkamer en e/of mensen die het nogal snel koud hebben.
Warmteklasse 2 (winter deel) passen het beste bij ons klimaat en zullen de meeste mensen goed bevallen.
Warmteklasse 3 (Lente/herfst deel) is met name geschikt voor mensen die het snel warm hebben en/of voor gebruik in verwarmde kamers.
Warmteklasse 4 (zomer) is een echt zomerdekbed, wat zelfs in warme nachten nog optimaal comfort biedt.

Nomite is een keurmerk van de European Down & Feather Association (EDFA) Dit is en samenwerkingsverband van de belangrijkste dons en veren verwerkende bedrijven in Europa. Donzen dekbedden met het Nomite label zijn geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt.

Downafresh Greenline is een keurmerk van de European Dow & Feather Association (EDFA) Dit is en samenwerkingsverband van de belangrijkste dons en veren verwerkende bedrijven in Europa, en staat voor het volgende:
Downafresh Greenline garandert dat het vulmateriaal aan de hygienische eisen van EN 12935
De Greenline verwerking houdt in dat bij de productie geen agressieve middelen zijn gebruikt en dat het vulmateriaal van afloop van de gebruiksperiode biologisch afbreekbaar is.