Extra informatie

Levertijd
standaard maten uit voorraad Vulling
100% Nederlands wit eendendons Tijk
Nee Wasvoorschriften
Wasbaar op 60 graden en geschikt voor de droger. Vulgewicht
Nee

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 356,00

€ 249,00

Preston Gold 4 seizoenen dekbed eendendons

Een heerlijk 4-seizoenen dekbed gevuld met 100% zuiver eendendons. Het dekbed is te splitsen in een zomerdekbed (warmteklasse 4) en een herfst/voorjaarsdeel (warmteklasse 3) en samen is het een warmteklasse 1 dekbed.
Dit in combinatie met een tijk van 100% katoen, welke zeer fijn geweven is (NM100) met een 'soft finish' wat zorgt voor een zacht dekbed waaronder u heerlijk zult slapen.
Het dekbed is voorzien van het RDS keurmerk en het Nomite en Downafresh greenline label.
Met de Preston Gold Dons haalt u een echt Nederlands kwaliteitsproduct in huis!
Heerlijk luchtig en warm.

Producten die gecertificeerd zijn naar de Resposible Down Standard dragen bij aan het dierenwelzijn van eenden en ganzen. Dit betekent dat ze gezond leven, geen pijn lijden en geen angst of stress ervaren. Om dit te waarborgen is de gehele keten, van boerderij tot eindproduct gecontroleerd en goedgekeurd door Control Union, een onafhankelijk certificeringsorgaan.

De uitleg van de warmteklasse is als volgt:

Warmteklasse 1 (winter plus deel) is een echt warm dekbed ideaal voor de koude slaapkamer en e/of mensen die het nogal snel koud hebben.
Warmteklasse 2 (winter deel) passen het beste bij ons klimaat en zullen de meeste mensen goed bevallen.
Warmteklasse 3 (Lente/herfst deel) is met name geschikt voor mensen die het snel warm hebben en/of voor gebruik in verwarmde kamers.
Warmteklasse 4 (zomer) is een echt zomerdekbed, wat zelfs in warme nachten nog optimaal comfort biedt.

Nomite is een keurmerk van de European Down & Feather Association (EDFA) Dit is en samenwerkingsverband van de belangrijkste dons en veren verwerkende bedrijven in Europa. Donzen dekbedden met het Nomite label zijn geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt.

Downafresh Greenline is een keurmerk van de European Dow & Feather Association (EDFA) Dit is en samenwerkingsverband van de belangrijkste dons en veren verwerkende bedrijven in Europa, en staat voor het volgende:
Downafresh Greenline garandert dat het vulmateriaal aan de hygienische eisen van EN 12935
De Greenline verwerking houdt in dat bij de productie geen agressieve middelen zijn gebruikt en dat het vulmateriaal van afloop van de gebruiksperiode biologisch afbreekbaar is.