Extra informatie

Levertijd
I.v.m. het Corona Virus nader te bepalen Proefslapen
Naar Auping voorwaarden 90 dagen Tijk
Breeze 40% Tencel®* / 60% polyester + PCM finish, 3D-breisel 6,5 mm (100% polyester), 1 cm polyether Hardheid
Naar keuze, soepel, medium, stevig of extra stevig Dikte
24

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

€ 1.545,00

Auping Vivo matras

Auping Vivo Pocket matras:

De Vivo is een absoluut kwaliteitsmatras, verfijnd tot in detail. Deze matras heeft een dubbele ondersteunende en zachte schouderzone en een aparte heupzone. De Auping Vivo matras kan in 2 uitvoeringen geleverd worden, nl met een Vita Talalay of Visco Activ comfortlaag. Door het gebruik van Latex Vita Talalay voelt deze matras extra zacht en veerkrachtig aan. Het Vita Talalay latex heeft het FSC keurmerk, dit wil zeggen dat Auping precies weet waar de latex vandaan komt. Zo zorgen ze ervoor dat geen regenwouden (illegaal) gekapt worden en beschermen zij de natuurlijke leefomgeving van de luiaard. De Vivo matras werkt lichaamstemperatuur regulerend, zo blijf je op een prettige temperatuur en haal je het maximale uit je slaap. De Visco Activ comfortlaag zorgt juist weer voor een drukverlaging door de specifieke eigenschappen van drukverlagend schuim.

De Vivo tijk is voorzien van een speciale stof dat een temperatuur regulerende werking heeft. Het helpt je af te koelen als je het te warm hebt en op te warmen als je het te koud hebt. Vita Talalay Origins latex of Visco Activ wordt gebruikt in de comfortlaag en bepaalt voor een groot deel het ligcomfort.
Optioneel is een personal Support, dit wil zeggen 1 kern met 2 hardheden verkrijgbaar vanaf 160 x 190 cm. Meerprijs voor een Personal Support is € 150,-
Ook is een Duo Core de mogelijkheid, dit wil zeggen 2 kernen, 1 of 2 hardheden. Meerprijs voor een Duo Core is €150,-

De ergonomische kern van de Vivo heeft een asymmetrische opbouw en is onderverdeeld in 5 verschillende zones; stevige zones voor de heupen en de onderrug, zachtere zones voor het hoofd, de schouders en benen. De Vivo matras heeft een dubbele comfortlaag in de schouderzone en een extra zachte heupzone, met drukverlagend Visco Activ schuim dat zich vormt naar de contouren van de schouder en heup waardoor de wervelkolom nog beter in positie komt.

Product specificaties:

Tijk : Breeze 40% Tencel®* / 60% polyester + PCM finish, 3D-breisel 6,5 mm (100% polyester), 1 cm polyether, Climawatt (200 gr/m2)
Nature 70% katoen / 15% polyamide /15% viscose + PCM finish 600 gr/m250% schapenwol / 45% polyester / 5% wildzijde
Rits : aan bovenzijde, tussen border en bovenblad
Comfortlaag : latex Vita Talalay
Kern : 2 cm 3D-breisels met flexibele schouder en heupzone, 5 comfortzones DPPS® pocketveren 14 cm hoog + visco schouderzone
2 typen zijstroken voor een uniforme hardheid: 1 voor soepel/medium en 1 voor stevig/extra stevig
Kern is afgedekt met 100% polyester
Onderlaag : ventilerende, geperforeerde polyeter onderplaat, antraciete viltbodem
Aantal zones: 5
Hoogte: 24 cm
Hardheid: soepel, medium, stevig of extra stevig