Extra informatie

Levertijd
3 - 4 weken Proefslapen
Naar Auping voorwaarden, 30 dagen Tijk
Breeze of Nature Hardheid
Naar keuze, soepel, medium, stevig of extra stevig Dikte
24

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

€ 1.595,00

Auping Vivo Visco Activ pocketveer matras

Auping Vivo Visco Activ pocketveer matras:

De Vivo is een absoluut kwaliteitsmatras, verfijnd tot in detail en niet voor niets meerdere malen als beste getest bij De Consumentenbond. Deze matras heeft een dubbele ondersteunende en zachte schouderzone en een aparte heupzone. Door het gebruik van Visco Activ voelt deze matras extra zacht en drukverlagend aan. De Vivo matras werkt lichaamstemperatuur regulerend, zo blijf je op een prettige temperatuur en haal je het maximale uit je slaap.

De Vivo tijk is voorzien van een speciale stof dat een temperatuur regulerende werking heeft. Het helpt je af te koelen als je het te warm hebt en op te warmen als je het te koud hebt. Visco Activ wordt gebruikt in de comfortlaag en bepaalt voor een groot deel het ligcomfort. Visco Activ bestaat uit een drukverlagend schuim, kwalitatief hoogwaardig ventilerend materiaal, wordt duurzaam geproduceerd en is exclusief gemaakt voor Auping.

De ergonomische kern van de Vivo heeft een asymmetrische opbouw en is onderverdeeld in 5 verschillende zones; stevige zones voor de heupen en de onderrug, zachtere zones voor het hoofd, de schouders en benen. De Vivo matras heeft een dubbele comfortlaag in de schouderzone en een extra zachte heupzone, met drukverlagend Visco Activ schuim dat zich vormt naar de contouren van de schouder en heup waardoor de wervelkolom nog beter in positie komt.

Product specificaties:

Tijk : Breeze 40% Tencel®* / 60% polyester + PCM finish, 3D-breisel 6,5 mm (100% polyester), 1 cm polyether, Climawatt (200 gr/m2)
Nature 70% katoen / 15% polyamide /15% viscose + PCM finish 600 gr/m250% schapenwol / 45% polyester / 5% wildzijde
Rits : aan bovenzijde, tussen border en bovenblad
Comfortlaag : Visco Activ
Kern : 2 cm 3D-breisels met flexibele schouder en heupzone, 5 comfortzones DPPS® pocketveren 14 cm hoog + visco schouderzone
2 typen zijstroken voor eenuniforme hardheid: 1 voor soepel/medium en 1 voor stevig/extra stevig
Kern is afgedekt met100% polyester
Onderlaag : ventilerende, geperforeerde polyeter onderplaat, antraciete viltbodem
Hoogte: 24 cm
Hardheid: soepel, medium, stevig of extra stevig