Extra informatie

Levertijd
3 - 4 weken Dikte topper
10 cm

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

€ 1.240,00

Auping Splittopper Prestige Visco

Auping Prestige Visco splittopper

In de kern van de Prestige Visco is zoals de naam al aangeeft Visco schuim, het zogenoemde traagschuim, verwerkt in combinatie met HR-schuim. Dit Visco schuim heeft extra drukverlagende eigenschappen.
Visco geeft een stabiel ligcomfort. Visco is een hoogwaardig elastisch schuim, dat zich afhankelijk van gewicht en lichaamstemperatuur vormt naar het lichaam.
In vergelijking met latex is dit materiaal minder veerkrachtig. Dit materiaal past zich aan de vorm van het lichaam aan.

De Prestige Visco split-topper is speciaal gemaakt voor gebruik op een verstelbare boxspring. Met een split-topper kun je beide bedbodems onafhankelijk van elkaar verstellen, maar dan zonder hinderlijke naad in het midden.
Deze luxe topper wordt standaard uitgevoerd met een afritsbare bovenkant. Deze kun je daardoor makkelijk wassen in de wasmachine. De afritsbare bovenkant mag je drogen aan de waslijn en niet in de droger.

Doordat de topmatras niet is uitgevoerd met wol is deze uitermate geschikt voor mensen met een overgevoeligheid voor wol. De topper is leverbaar in diverse 2-persoons maten (afmetingen in centimeters).

Product specificaties:

Kern: Visco + HR schuim
Tijk: Breisel: 38% Tencel, 62% polyester
Onderkant: Extra luchtdoorlatend materiaal van 100% polyester die doorloopt tot aan de zijkanten, fixeersysteem zodat de topper aan de Auping Comfort, Deluxe en Prestige matras bevestigd kan worden.
Hoogte topper: ca. 10 cm
De tijk is afneembaar en wasbaar

De split afmeting is 100 cm.