Extra informatie

Levertijd
I.v.m. het Corona Virus nader te bepalen Vulling
50% natuurlatex/50% synthetisch latex Tijk
Nee Wasvoorschriften
Nee Nekrol
Nee Vulgewicht
n.v.t. Navulbaarheid
Nee

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

€ 139,00

Auping hoofdkussen Prestige Latex

Hoofdkussen Prestige Latex

Dit anatomisch gevormde hoofdkussen is gevuld met ventilerend Latex. Het Prestige latex kussen is ideaal voor mensen die een kussen willen dat maximale ondersteuning biedt. Voornamelijk geschikt voor mensen die op hun rug of zij slapen. Dit kussen is beschikbaar in 2 hardheden soft en medium en beschikbaar in de hoogtes 10cm, 12cm en 14cm.

Het comfort van latex

Een latex hoofdkussen blijft altijd in vorm en biedt daardoor maximale ondersteuning. Latex zorgt er voor dat de druk gelijkmatig wordt verdeeld, waardoor je nog comfortabeler ligt. De vulling van het Auping Prestige hoofdkussen bestaat uit 50% natuurlatex en 50% synthetische latex. De latex is geperforeerd voor een nog beter ventilerend vermogen. Bovenkant 100% Tencel, onderkant 100% polyester. Zo blijft het hoofdkussen de hele nacht aangenaam droog aanvoelen.

Sanitized Finisch:

De tijk is beschikt over een optimale vochtopname en een optimale temperatuur regulerende eigenschap. Dit voelt superzacht aan en zorgt voor een ideaal slaapcomfort. De tijk is Anti-huisstofmijt, anti-bactirieel en anti-schimmel.