Extra informatie

Levertijd
5 - 6 weken

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

€ 610,00

Offerte?

Stuur ons een e-mail met jouw gegevens of bel 055 - 522 15 76 voor meer info.

Auping Original bedmodel

De Auping Original is een modern vormgegeven ledikant met een helder ontwerpen een elegante uitstraling.
De Original heeft een sterk stalen frame met afgeronde hoeken wat compleet te maken is met een van de 3 hoofdborden (met of zonder oversteek) en in diverse stofsoorten uit te voeren. Het frame is uit te voeren in 10 verschillende Auping kleuren. Kies je een hoofdbord dan heb je de keuze uit 2 gestoffeerde en 1 gelakte houten versie. De Straight is een strak houten hoofdbord met afgeronde hoeken, de Outline is een strak vormgegeven gestoffeerd houten hoofdbord afgewerkt met een subtiele koordbies. De Stitch is een stoer en modern hoofdbord afgewerkt met een dikke koordbies.
De hoogte van het bed is 7 cm te verhogen middels een verhogingspootje. Het verhogingspootje is ook uit te voeren in een van de 10 kleuren waardoor je een extra accent kunt aangeven in uw ontwerp.

Wij raden u aan om de Auping Original te combineren met de Auping spiraalbodems.
U heeft hierbij keuze uit vlakke, handverstelbare of elektrische verstelbare spiraalbodems.
De Auping bedbodems geven u het comfort en de optimale ventilatie die u gewend bent van Auping.

Voor optimale ventilatie en comfort kiest u een matras uit de Auping collectie.
U heeft de keuze uit verschillende Auping matrassen en elke matras heeft zijn eigen comfortwaarde en specifieke eigenschappen.
Een Auping matras is de ideale keuze voor een optimaal ventilerend bed.

Voor uitgebreide informatie over de diverse mogelijkheden van de Auping Original, de mogelijkheden van de diverse spiraalbodems, stofsoorten voor het hoofdbord en welke matras voor u geschikt is bent u van harte welkom in een van de winkels van Slaapidee. Proefliggen is aan te raden en is uiteraard in onze winkels mogelijk.

De Auping Original staat opgesteld in onze vestigingen Apeldoorn en Nunspeet en is al te koop vanaf €610,- (Auping Original maat 80 x 200cm met vlakke spiraalbodem maar zonder hoofdbord, matras, tafeltje en verhogingspootjes)