Extra informatie

Levertijd
4 - 5 weken

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

€ 1.160,00

Offerte?

Stuur ons een e-mail met jouw gegevens of bel 055 - 522 15 76 voor meer info.

Auping Match

De Auping Match is een modern, tijdloos ledikant uitgevoerd in massief beukenhout en/of in aluminium met afgeronde hoeken wat inpasbaar en tijdloos is in elke slaapkamer. Gaat u voor een rechte vorm kies dan de Auping Match Wood omranding, vindt u een rondere vorm mooier kies dan voor de Auping Match aluminium.

U heeft de keuze uit 2 verschillende hoofdborden, een recht, strak vormgegeven hoofdbord of een gebogen hoofdbord gemaakt uit gelaagd beukenhout. De hoofdborden hebben speciale details zoals smalle strips die passen bij de poten.

Om het compleet te maken is het model uit te voeren met rechte- of gebogen aluminium poten. Zowel het hoofdbord als de ombouw is te krijgen in 6 verschillende kleuren en de beukenhouten variant is tevens verkrijgbaar in 6 beitskleuren. Ook zijn er (zwevende) nachtkastjes bij te leveren.

De Auping Match Aluminium is al te verkrijgen voor € 1160, - (Auping Match Aluminium ombouw 80 cm x 200 cm inclusief vlakke spiraalbodem. De Auping Wood is te verkrijgen vanaf € 1310, - (Auping Match Wood ombouw 80 x 200 cm inclusief vlakke spiraalbodem.)

De Auping Match (wood) staat opgesteld in onze winkel in Apeldoorn