Extra informatie

Levertijd
4 - 5 weken

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

€ 1.190,00

Offerte?

Stuur ons een e-mail met jouw gegevens of bel 055 - 522 15 76 voor meer info.

Auping Match

De Auping Match is een modern, tijdloos ledikant uitgevoerd in massief beukenhout en/of in aluminium met afgeronde hoeken wat inpasbaar en tijdloos is in elke slaapkamer. Gaat u voor een rechte vorm kies dan de Auping Match Wood omranding, vindt u een rondere vorm mooier kies dan voor de Auping Match aluminium.

U heeft de keuze uit 2 verschillende hoofdborden, een recht, strak vormgegeven hoofdbord of een gebogen hoofdbord gemaakt uit gelaagd beukenhout. De hoofdborden hebben speciale details zoals smalle strips die passen bij de poten.

Om het compleet te maken is het model uit te voeren met rechte- of gebogen aluminium poten. Zowel het hoofdbord als de ombouw is te krijgen in 6 verschillende kleuren. Ook zijn er (zwevende) nachtkastjes bij te leveren.

Wij raden u aan om de Auping Original te combineren met de Auping Smart base spiraalbodems. U heeft hierbij keuze uit vlakke, handverstelbare of elektrische verstelbare spiraalbodems.
De Auping bedbodems geven u het comfort en de optimale ventilatie die u gewend bent van Auping, bovendien zijn de elektrisch verstelbare spiraalbodems "Smart". Dit wil zeggen dat ze zijn uitgevoerd met een anti-snurk functie en een slimme wekkerfunctie die je rustig wekt wanneer je het lichtst slaapt en je kan je bed aansluiten op alle andere slimme apparaten thuis.

De Auping Match Aluminium is al te verkrijgen voor € 1190, - (Auping Match Aluminium ombouw 80 cm x 200 cm inclusief vlakke spiraalbodem. De Auping Wood is te verkrijgen vanaf € 1340, - (Auping Match Wood ombouw 80 x 200 cm inclusief vlakke spiraalbodem.) Wilt u de prijs weten van de Match Wood vraag dan via onderstaande knop een offerte aan.

De Auping Match (wood) staat opgesteld in onze winkel in Apeldoorn