Extra informatie

Levertijd
I.v.m. het Corona Virus nader te bepalen Proefslapen
Naar Auping voorwaarden 90 dagen Tijk
breisel 36% viscose/64% polyesther, 1 cm polyether Hardheid
Naar keuze, soepel, medium, stevig of extra stevig Dikte
20

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

€ 1.065,00

Auping Cresto matras

Auping Cresto Pocket matras:

Deze matras heeft 5 comfortzones en is 20 cm hoog. De latex Pura laag en de asymmetrisch (ongelijk) opgebouwde DPPS® pocketveren zorgen dat de Cresto nauwkeurig aansluit bij de contouren van het lichaam. Dit betekent moeiteloos bewegen en een gezonde nachtrust.

De Cresto heeft een zachte en flexibele schouderzone, waardoor je beter kan wegzakken en minder druk op de schouder ervaart. Door het gebruik van Latex Pura voelt deze matras bovendien extra zacht en veerkrachtig aan. Ben jij een koude of warme slaper? De juiste tijk helpt jou om op de juiste temperatuur te blijven.

Latex Pura wordt gebruikt in de comfortlaag en bepaalt voor een groot deel het ligcomfort. Latex Pura bestaat voor 50% uit natuurlatex, is een kwalitatief hoogwaardig ventilerend materiaal, wordt duurzaam geproduceerd en is exclusief gemaakt voor Auping.

De ergonomische kern van de Cresto heeft een asymmetrische opbouw en is onderverdeeld in 5 verschillende zones; stevige zones voor de heupen en de onderrug, zachtere zones voor het hoofd, de schouders en benen. Bovenop de pocketveren ligt de 3-D breisel drukverdeler die de overgang van deze zones gelijkmatig verbindt en nauwkeurig aansluit bij de contouren van je lichaam. In deze drukverdeler heeft de Cresto een extra zachte drukverlichting ter hoogte van de schouders, waardoor je minder weerstand op de schouder ervaart.

Product specificatie:

Tijk : Breeze 40% Tencel®* / 60% polyester, 3D-breisel 6,5 mm (100% polyester),1 cm polyether
Nature 70% katoen / 15% polyamide /15% viscose, 600 gr/m2, 50% schapenwol /45% polyester / 5% wildzijde
Rits : aan bovenzijde, tussen border en bovenblad
Comfortlaag : latex Pura
Kern : 1 cm 3D-breisel met flexibele schouderzone, 5 comfortzones DPPS® pocketveren 12 cm hoog
2 typen zijstroken voor een uniforme hardheid:
1 voor soepel/medium en 1 voor stevig/extra stevig
Kern is afgedekt met 100% polyester
Onderlaag : ventilerende, geperforeerde polyether onderplaat, antraciete viltbodem
Hoogte: 20 cm
Optioneel is een personal support te verkrijgen, dat wil zeggen 1 kern 2 hardheden vanaf de maat 160 x 190 cm. Meerprijs is € 150.00
Ok is het mogelijk om een duo Core te verkrijgen, dit wil zeggen 2 kernen, 1 of 2 hardheden vanaf 160 x 190 cm. Meerprijs is €150,00

Cradle to Cradle matrassen:

Het Cradle to Cradle zilver certificaat is toegekend aan de Auping matrassen Inizio, Adagio, Cresto (Visco), Maestro (Visco) en Vivo, vanwege de materiaalkeuze, de recyclebaarheid en het productieproces. C2C zilver houdt in dat meer dan 50% van de gebruikte materialen her te gebruiken is.