Extra informatie

Levertijd
5 - 6 weken

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

€ 1.190,00

Offerte?

Stuur ons een e-mail met jouw gegevens of bel 055 - 522 15 76 voor meer info.

Auping Auronde

Al ruim 40 jaar tijdloos design en opnieuw revolutionair.

Vanaf het moment dat Frans de la Haye in 1973 dit bed ontwierp, gaat deze klassieker met zijn tijd mee.
Het bed wordt regelmatig aangepast aan de nieuwste kleurtrends, eisen en inzichten, ook op het gebied van comfort.
Dankzij het heldere en strakke lijnenspel komt het eigentijds design van het bed volledig tot zijn recht. De mooie ronde vormen in de herkenbare Auronde poten voorzien het bed van een comfortabele en tijdloze uitstraling. Zo is het unieke design van de Auronde een verrijking voor iedere slaapkamer.

- Klaar voor een energieke dag.
- Design klassieker
- Ontworpen door Frans de la Haye
- Liggevoel ergonomisch afgestemd op jouw wensen
- Verstelbaar mogelijk voor ultiem comfort

Nu is de Auronde opnieuw revolutionair:
Met nieuwe materialen en door de details op uw wensen aan te passen krijgt u het vertrouwde ontwerp met het design van nu. Zo zijn de aluminium details in kleur aan te passen.

De Auronde wordt standaard geleverd met vlakke spiraalbodems. Voor een meerprijs kunt u kiezen voor een verstelbare spiraalbodem(s). Ze doen veel meer dan het bieden van goede ventilatie en ondersteuning.

De Auronde is te verkrijgen in 3 hoogtes, n.l. de Auronde 1000 (hoogte bedomranding 34,5 cm) de Auronde 1500, (bedomranding 41,5 cm) en de Auronde 2000, (bedomranding 48 cm.) De Auronde 1500 en de 2000 zijn ook te verkrijgen in een deelbare versie zodat opmaken van uw bed en het stofzuigen nog makkelijker wordt.

De Auronde staat opgesteld in onze winkels in Nunspeet en Apeldoorn.

U heeft al een Auronde 1000 in de maat 80 x 200 cm met vlakke spiraalbodem voor € 1190,- (Prijs is exclusief matras, hoofdbord en tafeltjes.)

Heeft u interesse in andere maten met vlakke of elektrische verstelbare spiraalbodem(s) vraag dan via de knop een offerte aan.