Extra informatie

Levertijd
3 - 4 weken Proefslapen
Naar Auping voorwaarden, 30 dagen Tijk
Naar keuze, cool of warm Hardheid
Naar keuze, soepel, medium, stevig of extra stevig Dikte
20

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

€ 795,00

Auping Adagio Pocket matras

Auping Adagio Pocket matras:

Deze matras heeft 5 comfortzones, is 20 cm hoog en voorziet je van de gewenste ondersteuning. De Adagio geeft je een gelijkmatige ondersteuning. De speciale Dryfeel drukverdeler zorgt voor een gelijkmatige overgang van deze zones voor een optimale ondersteuning, waardoor deze matras nauwkeurig aansluit bij de contouren van je lichaam.

Latex Perfo wordt gebruikt in de comfortlaag en bepaalt voor een groot deel het ligcomfort. Latex Perfo bestaat voor 20% uit natuurlatex en heeft een gaatjespatroon waardoor deze extra veerkrachtig en zacht aanvoelt. Dit gaatjespatroon zorgt voor aanvullend ventilerend vermogen.

De ergonomische kern van de Adagio heeft een asymmetrische opbouw en is onderverdeeld in 5 zones; stevige zones voor de heupen en de onderrug, zachtere zones voor het hoofd, de schouders en benen. Bovenop de pocketveren ligt de Dryfeel drukverdeler die de overgang van deze zones gelijkmatig verbindt en nauwkeurig aansluit bij de contouren van je lichaam.


Product specificaties:

Tijk: Breisel: 36% viscose / 64% polyester, 1 cm polyether
Comfortlaag: Latex perfo
Kern: 5 comfortzones DPPS ® pocketveren
12 cm hoog
2 typen zijstroken voor een uniforme hardheid: 1 voor soepel/medium en 1 voor stevig/extra stevig
Onderlaag: ventilerende geperforeerde polyether onderplaat, viltbodem antraciet
Hoogte: 20 cm


Cradle to Cradle matrassen:

Het Cradle to Cradle zilver certificaat is toegekend aan de Auping matrassen: Inizio, Adagio, Cresto (Visco), Maestro (Visco) en Vivo, vanwege de materiaalkeuze, de recyclebaarheid en het productieproces. C2C zilver houdt in dat meer dan 50% van de gebruikte materialen hergebruikt.